Magt og omsorg. I samarbejde med Niels Bräuner

Redskaber til at bryde negative mønstre Kost – Adfærd – Skånsom Magtanvendelse

Heldagskursus og foredrag til skoler og institutioner.

Skoler og institutioner oplever i stigende grad negative konsekvenser af elevers dårlige kostvaner og livsstil. Mange elever mangler overskud og motivation til læring og fordybelse. I samme grad oplever personalegrupper en stigning i trusler og vold fra elever. Lærerne føler sig ofte magtesløse og mangler uddannelse og viden i skånsom magtanvendelse.

Tingene  hænger sammen, det mener i hvert fald de to erfarne undervisere. Frede Bräuner, uddannet skolelærer i 1983, har deltaget i den offentlige debat om emnet gennem radio og tv, avisartikler, foredrag mv. I 2002 udgav han bogen Kost – adfærd – indlæringsevne. Frede Bräuner fungerer i dag som konsulent og hyppig foredragsholder gennem sit firma Webkost. 

Niels Bräuner, uddannet socialpædagog i 1998, og systemisk leder– og konsulent i 2010, har arbejdet med grænsesøgende børn og unge i over 20 år, herunder 10 år som leder. Siden 2019 har han gennem sit firma Magt & Omsorg, afholdt kurser på skoler og døgninstitutioner i skånsom magtanvendelse.

Sammen udbyder de et heldagskursus og foredrag, specielt målrettet skoler. Her vil deltagerne blive klædt på med seneste viden, gældende lovgivning og praktiske øvelser i skånsom magtanvendelse, som alle i personalegruppen vil kunne anvende i hverdagen. Læs mere 

Deltagerene vil blive opdateret i viden om sammenhænge mellem kost, adfærd og indlæringsevne. I oplægget vil der være fokus på en relevant kost – og sundhedspolitik samt ny praksis i skolens hverdag. Læs mere. Dagen er delt i to eller tre blokke: Personalet deles i to, og undervises henholdsvis af Frede og Niels. Efter frokost bytter grupperne underviser og emne.  Som tilvalg kan dagen afsluttes med fællesspisning – evt. efter fælles madlavning med Frede Bräuners principper.

30 til 90 deltagere, 1 hel dag (6-8 timer, eksklusiv pauser/ frokost)

Pris kr. 37.600 (+ moms og kørsel) Hent pdf

Lad os tage en snak